Zwarte Polar Pro PolarPro Lens Cover / Gimbal Lock DJI Phantom 4

24,79 12,99
De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Polar Pro PolarPro Lens Cover / Gimbal Lock DJI Phantom 4

Polar Pro DJI Phantom 4 Lens Cover
De Polar Pro Lens Cover voor de DJI Phantom 4 drone beschermt het balhoofd en de camera van de drone tijdens transport. Deze kunststof lenskap klik je heel eenvoudig op het balhoofd, waardoor dit gefixeerd wordt. Onderweg kunnen het balhoofd en de camera dus niet bewegen, wat schade voorkomt bij wat wildere reisomstandigheden.

Handige kunststof lensdop
De handige kunststof lensdop van de Polar Pro Lens Cover voor de DJI Phantom 4 drone past keurig over de camera met bevestigde filters en beschermt de cameralens tegen stoten en krassen. De Phantom 4 lensdop is gemaakt van lichtgewicht, sterk nylon en versterkt met glasfiber. Daardoor is het materiaal zeer lichtgewicht en bijzonder sterk. Een perfecte bescherming van je kwetsbare DJI Phantom 4 camera!

Polar Pro accessoires voor drones
Polar Pro is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's en drones, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde GoPro accessoires. Ondertussen is ook het assortiment accessoires en filters voor drones zeer uitgebreid. Polar Pro levert accessoires voor onder andere DJI Phantom en Inspire en voor de 3RD Solo drones. De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: