DJI Phantom 4 Drone RTF Foto / video, GPS-vlucht

1 075,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Dronewinkel.eu


Merk:
DJI DJI afbeelding
Categorieën:

Over DJI Phantom 4 Drone RTF Foto / video, GPS-vlucht

Een slank design met magnesium body, een sensor die obstakels vermijd, verbeterd dynamisch bereik van video modes en een twee point-of-contact gimbal mount zijn slechts enkele van de kenmerken van de DJI Phantom 4 drone. Dankzij verbeteringen in de efficientie evenals zijn intelligent power management systeem, kan de drone tot 28 minuten vliegen. De camera schiet DCI 4K (4096x2160) video bij 24/25fps en UHD 4K (3840x2160) tot 30fps. Er is ook een 120fps modus in 1080p resolutie voor slow-motion effecten. De camera kan ook 12 Megapixel foto's nemen in DNG RAW of JPEG, met single shot, HDR, burst en time lapse modus om uit te kiezen.

Geautomatiseerde flight control is niets nieuws, maar de Phantom 4 is de eerste Phantom met ogen. Een van de functies zijn visuele sensoren voorop die in staat zijn obstakels te vermijden tijdens de automatische terugkeer functie en laat het onderwerp volgen. Het beschikt ook over Vision Position, een overblijfsel uit de Phantom 3 Professional en Advanced. Dit biedt navigatie voor wanneer de GPS niet beschikbaar is en de drone dicht bij de grond is.

De DJI Phantom 4 drone is uitgerust met een Sport-modus. Hiermee kan de drone een topsnelheid van 72 kilometer per uur bereiken. Dat is genoeg snelheid om races of andere snel bewegende onderwerpen te volgen. Wanneer u plotseling moet remmen, brengt Active Braking de drone veel sneller tot stilstand dan normaal.

Specificaties

Producteigenschappen
Gewicht : 1,4 kg
Kleur : Wit
Materiaal : Kunststof

Gebruiksinformatie
Aanbevolen leeftijd : 18 - 99 jaar
Expertniveau : Professioneel
Voor binnen of buiten : Voor binnen & buiten

Camera
Inclusief camera : Ja
Met live-view : Ja

Technische specificaties
Type drone : Quadcopter
Met terugkeerfunctie : Ja
Maximale snelheid : 72 km/h
Maximale bedieningsafstand : 2000 meter
Frequentie : 2.4GHz

Batterij
Batterijen nodig : Ja

Fabrieksgarantie
Fabrieksgarantie termijn : 2 jaar

Productinformatie
Merk : DJI
Artikelnummer : CP.PT.000314.02
EAN : 6958265112560