Roestvrijstalen DJI Mavic Pro Platinum Fly More combo - Drone - Grijs

1 320,-
De beste prijs bij Megekko


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen DJI Mavic Pro Platinum Fly More combo - Drone - Grijs

De DJI Mavic Pro Platinum heeft een strak design en is zeer compact. Deze nieuwe drone heeft een vluchtduur van wel 30 minuten. Het geluid wat eerdere drones maakten is bij de DJI Mavic Pro Platinum met 60% gereduceerd, doordat de propellers naar aerodynamisch design zijn gebouwd. Geen wonder dat deze drone wordt beschouwd als de stilste en stabielste drone tot nu toe. Camera De camera van deze drone heeft wel vijf sensoren voor optimale visie. In de camera is een nieuw transmissiesysteem ingebouwd dat beelden van wel zeven kilometer verderop kan opslaan en verzenden. De 4K camera is stabiel omdat deze over drie verschillende assen draait. De camera is gemakkelijk te bedienen door middel van één klein tikje van je vinger.
Afstandsbediening Deze drone wordt met één afstandsbediening geleverd maar kan eventueel uitgebreid worden met een tweede. Dit noemt DJI de dual controller modus. Het is hierdoor mogelijk dat één persoon zich richt op het vliegen en de andere op de bediening van de camera. In beide gevallen kan de master of de slave overruled worden als dit nodig mocht zijn. 
Kras- en deukvrij In de DJI Mavic Pro Platinum is een nieuw systeem gebouwd dat FlightAutonomy heet. Dit systeem zorgt ervoor dat de DJI Mavic Pro Platinum voor de vlucht in 3D via sensoren kan detecteren welke obstakels zich in de omgeving bevinden. Tijdens de vlucht zal de drone deze obstakels automatisch ontwijken. Zo zal de kans op het neerstorten of het bekrassen van de drone dus aanzienlijk afnemen.
Extra sensoren voor precisiemeting Als je binnen wilt vliegen met de DJI Mavic Pro Platinum, werkt de drone niet via GPS. Daarom zijn er twee ultrasonische precisie-sensoren aan de drone toegevoegd die kunnen zien hoe groot de afstand is tussen drone en landingspunt. Ze bepalen de positie van de drone door het scannen van objecten die zich onder hen bevinden. De hoogte kan binnen tot maximaal 3 meter vastgelegd worden door de precisie-sensoren. Buiten kan dit tot maximaal 15 meter worden vastgelegd.
Tracking Met ActiveTrack kan je van tevoren een doelwit uitkiezen dat je met de camera wil volgen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw onderwerp van tevoren markeren op je smartphone/tablet, waarna je professionele shots kan creëren. Je kunt zelfs aangeven waar jouw subject in elk shot moet komen te staan. 
Tripod Modus De Tripod Modus van de DJI Mavic Pro Platinum zorgt ervoor dat deze drone een stuk langzamer en gecontroleerder beweegt wanneer je binnen wilt vliegen. Buiten vliegt hij op topsnelheid.
Batterij Deze drone is voorzien van een Intelligent Flight Battery met een capaciteit van 5870mAh. Deze batterij reguleert zelf dat hij terugloopt naar het niveau van 50% wanneer de drone lange tijd niet gebruikt wordt. De batterij beschermt zichzelf ook tegen extreme hitte en kou.
DJI Goggles De DJI Mavic Platinum Pro kan gebruikt worden met de DJI Goggles. Deze bril kan direct verbonden worden met de DJI Mavic Pro Platinum en zorgt ervoor dat je vanuit vogelvlucht meekijkt met de dronebeelden zonder veel vertraging. Specificaties DJI Mavic Pro Platinum - Gewicht: 743 gram
- Diagonale afmeting: 335 mm
- Opstijgsnelheid: 5 meter per seconde (in sportmodus)
- Daalsnelheid: 3 meter per seconde (in sportmodus)
- Maximale snelheid: 65 kilometer per uur (in sportmodus) 
- Maximale hoogte: 5000 meter boven zeeniveau
- Maximale reisafstand: 15 km
- Maximale vliegtijd: 30 minuten
- Locatiebepaling: GPS/GLONASS
- Frequentie afstandsbediening: 2,4–2,483 GHz
- Bereik afstandsbediening: maximaal 7 kilometer
- Batterij: 5870mAh LiPo 3S
- Capaciteit intelligent flight battery: 3830 mAh
- Voltage: 11,4 V
- Type: LiPo 3S
- Gimbalstabilisatie: 3-assig
- Camerasensor: 1/2.3” CMOS, 12,71 megapixels
- Fotogrootte: Maximaal 4000×3000 megapixels
- Fotomodi: Single shot, Burst shooting: 3/5/7 frames, Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias, Interval
- Fotoformaat: JPEG, DNG
- Videoresolutie: C4K: 4096×2160 24p, 4K: 3840×2160 24/25/30p, 2.7K: 2720x1530 24/25/30p,
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/96p, HD: 1280×720 24/25/30/48/50/60/120p
- Videoformaat: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
- SD-kaart: Micro SD, maximaal 64 GB
- App voor live view: DJI GO 4, werkt op 2,4 GHz frequentie, resolutie: 720P met 30 frames per sec.
- Besturingssystemen app: iOS 9.0 of hoger, Android 4.1.2 of hoger DJI Mavic Pro Platinum Fly More combo Deze set wordt direct geleverd met rugzak, 2 extra accu's, autolader, dubbele batterij lader en reserve propellers. Het is niet mogelijk om de Fly More set na aanschaf van de drone te bestellen. Bestel direct de DJI Mavic Pro Platinum met de Fly More combo en bespaar maar liefst € 126. Deze drone kopen zonder fly more combo? Klik hier!