Brabantia BBEK1131 HaloAir Airfryer - Heteluchtfriteuse - 5.5 L - 1700 Watt ??? Zwart

69,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Brabantia BBEK1131 HaloAir Airfryer - Heteluchtfriteuse - 5.5 L - 1700 Watt ??? Zwart

De Brabantia BBEK1131 HaloAir Airfryer is een airfryer met een inhoud van maar liefst 5,5 liter. Bereid je lekkerste gerechten zonder vet of olie; friet en snacks, maar ook groenten, vlees, vis en zelfs taart kunnen in deze airfryer gebakken worden. Voordelen van de Brabantia BBEK1131 HaloAir Airfryer:

  • Gezond koken - Maak friet, snacks, vlees, vis, groente en zelfs taarten op een gezonde manier klaar
  • Gelijkmatige verwarming - 1700 Watt vermogen en 360° verhitting
  • Handmatig instellen - Aanpasbare temperatuur van 40 tot 200 °C en digitale timer
  • Grote inhoud - 5,5 liter en daarmee ruimte voor 1 tot 1,5 kg friet
  • Automatische programma's - Voor friet, taart, kip, schaaldieren, steak en vis
  • Gemakkelijk schoonmaken - Frituurmand met anti-aanbaklaag
  • Handig design - Antislipvoetjes en snoeropbergruimte
Gezond frituren Een airfryer biedt een lekkere en gezonde manier om snel gerechten klaar te maken. Je maakt hier niet alleen friet en snacks in klaar, maar ook stukken vlees, vis, groenten en zelfs muffins of taarten kunnen eenvoudig gebakken worden in een airfryer. Bovendien worden de frietjes en andere gerechten zonder vet of olie bereid in een airfryer, waardoor deze vele malen gezonder zijn dan uit een normale frituur. Snel en efficiënt koken De HaloAir Airfryer heeft een vermogen van 1700 watt. Je frietjes en snacks zullen dus snel krokant worden wanneer je ze bakt in deze heteluchtfriteuse. Daarnaast beschikt de airfryer over 360° verhitting met vortex-warmteverdeling. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig gekookt worden, en dus niet aan de ene kant gaarder worden of eerder klaar zijn dan aan de andere kant. Zo maak jij al je recepten op de perfecte manier klaar. Aanpasbare temperatuur en timer Zowel de temperatuur als de timer van de airfryer kunnen handmatig ingesteld worden, passend bij al je verschillende kookwensen. De timer schakelt de airfryer automatisch uit wanneer deze afloopt, zodat koken op de meest nauwkeurige manier gebeurt. De temperatuur is instelbaar van 40 tot 200 °C. Automatische programma’s Kook nog makkelijker met de automatische programma’s waarover de airfryer beschikt. De airfryer heeft 6 automatische programma’s voor taart, friet, kip, schaaldieren, steak en vis. Wanneer je een van deze automatische programma’s gebruikt, zal de airfryer zelf aangeven op welke temperatuur en hoeveel minuten je het beste kunt bakken. Zo hoef je hier zelf niet over na te denken, en heb je ieder gerecht nog makkelijker klaargemaakt. Wel kun je de temperatuur en tijd uiteraard nog wijzigen wanneer je jouw gerecht hebt geselecteerd, mocht je bijvoorbeeld houden van erg knapperige frietjes. Voor de hele familie De grote inhoud van 5.5 liter zorgt ervoor dat tot zo’n 1-1.5 kg friet in één keer bereid kan worden. Ook kun je meerdere stukken vlees, veel groente of een hele taart gemakkelijk klaarmaken in deze airfryer. Heb binnen no time al het eten voor jou en je hele familie of vriendengroep op tafel staan! Handig design Alle handmatige instellingen kunnen ingevoerd worden via het makkelijk te gebruiken LED-controlepaneel met touchscreen. Oververhitting van het apparaat wordt voorkomen door de ingebouwde bescherming hiertegen. Bovendien beschikt de airfryer over antislipvoetjes, waardoor deze stabiel blijft staan, en heeft deze een opslag voor het elektriciteitssnoer. Anti-aanbaklaag De airfryer is makkelijk schoon te maken. De frituurmand heeft een anti-aanbaklaag en anti-aanbakkussen, waardoor het verwijderen van aangebakken eten verleden tijd zal zijn. Maak dus niet alleen snel je eten klaar, maar ben ook nog eens sneller klaar met het opruimen naderhand. Belangrijkste specificaties
  • Inhoud: 5,5 liter
  • 1000-1500 g friet
  • Vermogen: 1700 Watt
  • LED-scherm
  • Digitale timer
  • Automatische uitschakeling
  • Temperatuur: 40 - 200 °C
  • 360° verhitting met vortex-warmteverdeling
  • 6 automatische programma’s: Taart, Friet, Kip, Schaaldieren, Steak, Vis
  • Antislipvoetjes
  • Anti-aanbaklaag
  • Snoeropwikkelsysteem
  • Overhittingsbeveiliging
Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.