DeLonghi Magnifica ESAM 3200 - Automatisch koffiezetapparaat met cappuccinatore - 15 bar

289,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Coolsound.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DeLonghi Magnifica ESAM 3200 - Automatisch koffiezetapparaat met cappuccinatore - 15 bar

Haal iedere dag weer Italië bij je in huis met de volautomatische espressomachine Magnifica ESAM 3200.S van De'Longhi.

De espressomachine Magnifica ESAM 3200.S is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem om eenvoudig een perfecte cappuccino of warme melk mee te bereiden. De machine beschikt over een automatische uitschakeling, een warmhoudplaat om jouw kopjes warm te houden en een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma.

Dankzij het thermoblock bereikt het water snel de geschikte temperatuur voor het bereiden van een heerlijke espresso. Ook bij het bereiden van jouw tweede kopje koffie blijft de temperatuur gelijk.

De machine is gemakkelijk te reinigen. Een groot voordeel is dat de zetgroep volledig uit het apparaat geschoven kan worden, zodat je deze zelf goed kunt blijven reinigen. Dit is belangrijk om de optimale smaak van jouw koffie te blijven behouden.
Tevens geeft de machine ook aan wanneer deze ontkalkt dient te worden.

Advies over type koffiebonen:
Alles begint bij de perfecte koffieboon. Er bestaan tientallen soorten koffiebonen waarvan er 2 het belangrijkst zijn namelijk; de Robusta- en Arabica bonen. Arabica bonen hebben een wat zoetere en zachtere smaak. Robusta bonen hebben een sterke, harde smaak. Robusta bonen bevatten twee keer zoveel cafeïne als Arabica bonen. De’Longhi raadt je altijd aan om 100% Arabica bonen te gebruiken omdat deze kwalitatief het beste zijn. Tevens zijn deze bonen minder vet waardoor je minder kans hebt op verstoppingen in je volautomaat.

Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen. Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de EcoDecalk ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden.