DOMO B3963 Broodbakmachine – 12 Programma’s – 700-1000g – Glutenvrij Programma – Wit

125,75
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over DOMO B3963 Broodbakmachine – 12 Programma’s – 700-1000g – Glutenvrij Programma – Wit

Bak voortaan je eigen brood met de DOMO B3963 broodbakmachine en kies helemaal zelf wat je lekker vindt. Dankzij de 12 automatische programma’s zijn alle soorten brood en formaten mogelijk. Van een groot simpel wit, naar een klein donker tot een rozijnen of glutenvrij brood. Kneden, mengen, rijzen en bakken, de broodbakmachine doet al het werk. Of je nu een beginner of gevorderde bakker bent, met deze DOMO broodbakmachine behaal je steeds het perfecte resultaat. Het bijgevoegde receptenboekje zorgt alvast voor de nodige inspiratie. 12 Automatische programma’s De broodbakmachine is uitgerust met 12 automatische programma’s: normaal, Frans, volkoren, vlug, zoet, supersnel 1, supersnel 2, deeg, glutenvrij, cake, sandwich, bakken. Doe alle ingrediënten in het bakblik, stel het gewenste programma, de grootte van het brood, de bruining van de korst en timer in en laat de broodbakmachine vervolgens zijn werk doen. Meer nog, je kan zelfs je eigen deeg voor sandwiches of pizza bereiden in deze broodbakmachine. Alle soorten brood van 700 tot 1000 gram Dankzij de ruime keuze aan programma’s kan je eindeloos experimenteren met verschillende soorten brood. Ben je glutenintolerant? Dankzij het glutenvrij programma bak je voortaan zelf eenvoudig en snel vers brood. Meer zin in een noten- of rozijnenbrood? Dan kan je tijdens het kneedproces noten of rozijnen naar keuze toevoegen aan je broodbereiding. Voor de grootte van het brood kan je kiezen tussen 700 of 1000g. Broodkuip en menghaak met anti-kleeflaag De uitneembare broodkuip en menghaak zijn voorzien van een anti-kleeflaag (PFAS-vrij) waardoor het gebakken brood makkelijk loslaat. Na gebruik kan je deze eenvoudig schoonmaken in water met een zachte doek en een beetje afwasmiddel. Eenvoudig in gebruik met display, kijkvenster en timer De DOMO B3963 broodbakmachine is uitgerust met een display, kijkvenster en timer. Via het display en het doorzichtige kijkvenster kan je de gekozen instellingen en het bakproces nauwkeurig volgen. Dankzij de instelbare timer kan je uitgesteld starten tot 13 uur, zodat je ’s morgens wakker wordt met de geur van een heerlijk versgebakken brood. Specificaties

  • Voor een brood van 700 g of 1000 g
  • 12 verschillende bakprogramma’s
  • LCD-display
  • Timer programmeerbaar tot 13 uur
  • Warmhoudfunctie tot 60 minuten
  • Korstbruiningscontrole voor een lichte, middelmatige of donkere korst
  • Broodkuip en menghaak met antiaanbaklaag (PFAS-vrij)
  • Inclusief receptenboekje
Goed om te weten
  • De broodbakmachine geeft tijdens het kneedproces van de volgende programma’s een piepsignaal: Normaal, Frans, Volkoren, Zoet, Glutenvrij en Sandwich. Dit piepsingaal geeft aan dat je extra ingrediënten kan toevoegen zoals: rozijnen, noten, enz. Je opent het deksel, voegt de extra ingrediënten toe, vervolgens sluit je het deksel en het kneedproces zal verderzetten.
  • De broodbakmachine geeft een piepsignaal wanneer het brood klaar is. Laat het brood ca. 10 tot 15 minuten afkoelen vooraleer je deze uit de bakvorm haalt. Zit de kneedhaak nog in je brood? Deze kan je voorzichtig verwijderen met behulp van de meegeleverde haak.
  • We raden aan om je vers gebakken brood pas na 15-20 minuten te versnijden.
  • Het bakblik en de menghaak zijn niet geschikt voor de vaatwasmachine. Maak deze schoon met een zachte doek in warm water en een beetje afwasmiddel om de anti-kleeflaag niet te beschadigen.