AEG SM3300 Handmixer met Mengkom + Garde- en Deeghaken 350W Zwart/Zilver

73,20
4 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
AEG
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Grijs

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over AEG SM3300 Handmixer met Mengkom + Garde- en Deeghaken 350W Zwart/Zilver

Met de AEG SM3300 Handmixer mix je gemakkelijk en snel beslag voor bijvorbeeld een cake of taart. Deze handmixer heeft vijf gemakkelijk verstelbare snelheden en een uitwerpknop, waarmee snel en gemakkelijk gardes en haken worden verwijderd. Door de 350 W motor is hij erg snel en krachtig waardoor zelfs taai brooddeeg gemakkelijk wordt bereid. De handmixer met ruime RVS mengkom van 3.5 liter, heeft een comfortabele handgreep waardoor hij lekker vast te houden is. En alles kan na het bakken in de vaatwasser, ideaal, zo ben je na het koken of bakken zo klaar met opruimen.
Productvoordelen van de AEG SM3300 - Handmixer met mengkom: ✅ Krachtige motor van 350W
✅ Vijf gemakkelijk verstelbare snelheden, inclusief turbofunctie
✅ Standaard geleverd met deeghaken, klopgardes en RVS mengmom van 3,5L
✅ Praktische uitwerpknop, waarmee snel en gemakkelijk gardes en haken worden verwijderd
✅ Lang snoer van 1 meter waarmee je moeiteloos kan bewegen in de keuken.
Goed om te weten: ℹ De AEG SM3300 handmixer met mengkom is onderdeel van de uitgebreide AEG 3-Serie waardoor al je keukenapparatuur in dezelfde uitstraling kunt kopen.
De AEG SM3300 -Mixer wordt standaard geleverd met:

  • Klopgardes
  • Deeghaken
  • RVS Mengkom
  • Handmixer
  • Handleiding
Meer over de AEG SM3300 - Handmixer: Creëer meer met de 2-in-1-keukenmachine U kunt de mixer losmaken van de kom, zodat u meer controle hebt als u snel even wilt mixen, kloppen of als u kleinere hoeveelheden wilt vermengen.
Smakelijke gebakjes Bakken is nu nóg gemakkelijker dan ooit. De keukenmachine is uitgerust met een draaiende kom en stalen deeghaken. U bereidt dus smakelijk deeg door enkel op een knop te drukken.
Gemakkelijk is nu nóg gemakkelijker Dankzij de zelfdraaiende kom hoeft u er niet steeds zelf bij te blijven, terwijl het mixresultaat net zo goed is als bij met de hand mixen.
Voor een groot aantal verschillende recepten De keukenmachine wordt geleverd met een set garde- en deeghaken, zodat u vanuit het niets heerlijke verse taarten en gebakjes kunt serveren.
Afwasmachinebestendige gardes en haken Alle accessoires kunnen in de afwasautomaat, dus afwassen is een koud kunstje. Zo hebt u meer tijd om te genieten van uw smakelijke creaties.aterreservoir van dit koffieapparaat is doorzichtig en er kan water in voor twaalf kopjes koffie. Eenvoudig te verwijderen en te vullen om het drinken van koffie nog prettiger te maken.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: