Grijze Royalty Line Keukenmachine - Keukenrobot - 1900W - Keukenmixer met 6 Snelheidsstanden + LED, incl. Garde / Kneedhaak / Klopper en Pannenlikker, Met Spatscherm & RVS Mengkom 6.5 L - Zilver

99,99
4 Prijzen, De beste prijs bij ThuisXL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Grijs Zilver

Gratis verzonden
Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, GLS of DPD

Over Grijze Royalty Line Keukenmachine - Keukenrobot - 1900W - Keukenmixer met 6 Snelheidsstanden + LED, incl. Garde / Kneedhaak / Klopper en Pannenlikker, Met Spatscherm & RVS Mengkom 6.5 L - Zilver

Met de keukenmachine van Royalty Line kan iedereen een keukenprins(es) worden! De keukenrobot is zo gemaakt dat het mixen en verwerken mogelijk is voor iedereen. De mixer beschikt over 6 verschillende niveaus en een mixkom van 6,5 liter. Met een sterke power van 1900 Watt is de machine zeer geschikt voor zwaar deeg bij bijvoorbeeld brood of gist. De keukenmixer wordt geleverd met deeghaak, klopper, garde, pannenlikker en perfect afsluitbare spatdeksel. Het sierlijke en moderne design maakt de keukenmachine een oogappeltje voor elke keuken. De Royalty Line keukenmachine heeft 6 snelheden. De langzame eerste snelheid is ideaal voor het kneden van brood en het verminderen van spetters bij het toevoegen van droge ingrediënten aan natte ingrediënten. Hoge snelheid klopt perfect slagroom of meringue. De keukenrobot presteert beter dan keukenmixers met twee kloppers en is voorzien van het naar achteren kantelbare kopontwerp voor gemakkelijke toegang tot de kom om ingrediënten toe te voegen. De kantelactie maakt het ook gemakkelijk om snel hulpstukken te wisselen. Royalty Line 6.5 Liter Keukenmachine, wat betekent bakken en eten voor jou? Bakken is een vorm van expressie. U maakt wat u wilt maken, hoe klein of prachtig dat gebakken goed ook is. Voedsel is niet alleen een basisbehoefte, maar ook voor vreugde en geluk, troost en feest. Royalty Line Keukenrobot hoopt je elk bakmoment perfect te maken. Royalty Line keukenmixer is een extreem populaire mixer voor zowel bakliefhebbers als professionele koks. Geen zorgen meer dat je de handen uit de mouwen moet steken om te mixen en kneden, de keukenmixers doen al het werk voor je. Vers gebakken producten zijn een favoriet in elk huis - vullen de lucht zachtjes met een verleidelijk aroma - en bevredigen ieders smaakpapillen. Bak met gemak Meng moeiteloos dik beslag en deeg voor brood, koekjes en meer. Met een krachtige motor van 1900 watt verwerkt deze keukenmixer met gemak de ingrediënten voor al je zelfgemaakte bakproducten, van cupcakes en koekjes tot stevig brood. Volledige schaaldekking De mengactie roteert de kloppers rond de meegeleverde roestvrijstalen kom van 6.5 liter voor gelijkmatig en volledig handenvrij mixen. Deze tool is ontworpen om perfecte culinaire bewegingen te simuleren, zodat al het voedsel maximaal wordt geroerd, inclusief de bodem en de randen. Het helpt om het kneden gelijkmatiger en het voedsel fijner te maken. Bevat alles wat je nodig hebt Naast de roestvrijstalen kom wordt de keukenmacgine geleverd met een spatscherm, kneedhaak, garde en mengarm. 6.5 Liter kom biedt voldoende capaciteit voor uw gezin.
Gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit voor langdurig gebruik. Gemakkelijk toegang tot de kom met kantelbare kop Deze keukenrobot presteert beter dan keukenmixers met twee kloppers en heeft het populaire kantelbare kopontwerp voor gemakkelijke toegang tot de kom om ingrediënten toe te voegen. De kantelactie maakt het ook gemakkelijk om snel hulpstukken te wisselen.

Specificaties:

  • Vermogen: 1900W
  • Max Spanning 220-240V-50/60Hz
  • Planetaire beweging voor perfect mengen 6 snelheden en pulsinstelling
  • Roestvrijstalen kom van 6,5 liter
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Accessoires voor zwaar gebruik: Kneedhaak, Klopper, Garde
  • De onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig!
Over Royalty Line

Sinds de oprichting van Royalty Line brengt Royalty Line concepten en ontwerpen voor keuken- en huishoudelijke producten op de wereldmarkt. Royalty- Line heeft als doel het aanbieden van de meest makkelijke producten op het gebied van gebruik, duurzaamheid en innovativiteit. Hiermee is Royalty Line een sterk merk op de concurrerende markt.