Roestvrijstalen Melitta AromaFresh Glas zwart/roestvrij staal 1021-02

219,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geborsteld RVS Roestvrijstaal Zwart

Over Roestvrijstalen Melitta AromaFresh Glas zwart/roestvrij staal 1021-02

Het Melitta AromaFresh filter-koffiezetapparaat heeft een ingebouwde molen. Zo kun je heerlijke filterkoffie bereiden met vers gemalen koffiebonen, volledig volgens jouw persoonlijke smaak. Je kunt immers kiezen uit verschillende instellingen voor zowel de maalgraad (van fijn tot grof) als de koffiesterkte (mild, medium, sterk). Het transparante waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding is gemakkelijk te vullen met de gewenste hoeveelheid water.

Voordelen van de Melitta AromaFresh

Door het uitneembare bonenreservoir en de uitneembare maalkop is het Melitta koffiezetapparaat gemakkelijk en snel te reinigen. Met de bijgevoegde reinigingsborstel gaat dat nog makkelijker.

Op het transparante filterreservoir van dit filter-koffiezetapparaat zie je precies hoeveel kopjes je per keer zet. Zo vul je gemakklijk het koffiezetapparaat met de gewenste hoeveelheid water.

De Melitta AromaFresh is voorzien van een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag met instellingen voor waterhardheid, een indicator die de verkalkingsgraad aangeeft en een handig, automatisch ontkalkingsprogramma. Een LED-licht geeft aan wanneer je het ontkalkingsprogramma moet uitvoeren.

Met de timerfunctie met LCD-display zet jouw filterkoffiezetapparaat heerlijke koffie op het door u ingestelde tijdstip. Zo wordt je wakker met de geur van verse koffie.