Roestvrijstalen Sage the Oracle™ Touch - Brushed Stainless Steel - Pistonmachine RVS

2 069,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen Sage the Oracle™ Touch - Brushed Stainless Steel - Pistonmachine RVS

Automatisering in elke fase
Dankzij de automatische touchscreenbediening maakt u in drie eenvoudige stappen uw favoriete koffie: maling, bereiding en melk. U kunt de intensiteit, melktextuur of temperatuur gemakkelijk aan uw smaak aanpassen en vervolgens met een unieke naam opslaan. Maak en bewaar tot 8 gepersonaliseerde drankjes.

Swipe - Selecteer - Geniet
Elke fase is geautomatiseerd, zodat u alleen maar hoeft te swipen om Espresso, Long Black, Latte, Flat White of Cappuccino te selecteren. Geniet thuis van third wave-kwaliteitskoffie. Eenvoudige bediening dankzij het touchscreen.

Dosering
De geïntegreerde molen met kegelvormige maalelementen kan automatisch 22 gram koffie malen, doseren en aandrukken, wat vergelijkbaar is met het commerciële apparaat in uw favoriete koffiezaak.

Nauwkeurige watertemperatuur
Een temperatuurverschil van slechts 1°C kan het verschil maken tussen een bittere of uitgebalanceerde espresso. De Oracle Touch heeft een digitale temperatuurregeling. Samen met de twee boilers van roestvrij staal en een verwarmde zetgroep zorgt deze technologie ervoor dat de temperatuur binnen het optimale bereik blijft.

Optimale waterdruk
De OPV-klep (Over Pressure Valve) voor overdruk is een commerciële functie in de Oracle Touch. Deze klep beperkt de maximale druk tijdens extractie en voorkomt zo dat de koffie te bitter wordt. Daarbij is er pre-infusie bij lage druk. De druk wordt dan geleidelijk aan verhoogt om de gemalen koffie langzaam te laten uitzetten voor een gelijkmatige extractie.

Stoomdruk
In professionele koffie zijn de espresso en romige, zoete melk met microschuimtextuur perfect in balans. Het stoompijpje, met een aparte stoomboiler, zorgt dat de melk automatisch naar uw smaak wordt getextureerd met de gewenste temperatuur. Het zachte microschuim van professionele kwaliteit bevordert de smaak van de koffie. Daarna wordt het stoompijpje vanzelf gereinigd!

One Touch Americano
De innovatieve functie One Touch Americano maakt eerst een dubbele espresso en vult het kopje vervolgens via een aparte heetwateruitloop met heet water, net als een goed commerciëel apparaat.

Materiaal:
Geborsteld roestvrij staal
Voorraad: