Zilveren Sage The Fresh & Furious blender 1,5 liter SBL620

236,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Over Zilveren Sage The Fresh & Furious blender 1,5 liter SBL620

Gebruik de Sage SBL620 Fresh & Furious blender eenvoudig dankzij de One-touch®-programma's voor smoothies. Maak groene smoothies en geschaafd ijs in een handomdraai, om van een ruwe start tot een romig resultaat te komen!

GELIJKMATIG MIXEN DANKZIJ KINETIX®
Functionaliteit van een krachtige blender gecombineerd met voedselverwerkingsfuncties voor veelzijdigheid en gemak. Maal en hak ijs tot sneeuw, roer om en voeg lucht toe voor romige smoothies en soepen.

COMPATIBEL MET DE VAC Q™
De nieuwste versie van de Fresh & Furious is compatibel met de Vac Q-vacuümpomp. Bij bepaalde recepten zullen de smaken sterk verbeterd zijn: zachte groene smoothies, smeuïge smeerpasta's, fijne dipsausjes en zijdezachte gazpacho. Bij melkdranken wordt de lucht geklopt en ingesloten om de lichte textuur vol luchtbelletjes te krijgen. De Vac Q wordt apart verkocht.

STIL EN EFFICIËNT
Het messenontwerp en de motor met hoog koppel leveren stille en efficiënte mixprestaties. De messen zijn gemaakt van roestvrij chirurgisch staal en blijven daardoor langer scherp.

ONE-TOUCH-VEELZIJDIGHEID
Met de verlichte, voorgeprogrammeerde knoppen Smoothie, Green Smoothie en Ice Crush is het een fluitje van een cent om de smeuïgste smoothies te maken.

LCD-SCHERM
De lcd-display telt op voor snelheidsinstellingen en af voor voorgeprogrammeerde instellingen, zodat u de volledige controle over het mixen heeft.

Materiaal:
Kunststof / roestvrij staal
Voorraad: