Swan SK31040GRN Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs

76,-
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Color : Grijs Grijs

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Swan SK31040GRN Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs

Met de Swan SK31040GRN Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs van het Britse Swan kook je snel en veilig water voor een heerlijke kop thee. De waterkoker komt in een uniek vintage geïnspireerd design en is uitgevoerd in stijlvol grijs. Combineer de Swan SK31040GRN Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs leuk met andere keukenartikelen en accessoires van Swan voor een bijzondere keuken. Waterniveau indicator De Swan SK31040GRN Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs heeft met 3000 Watt een krachtig vermogen. Dankzij de handige temperatuurmeter geniet je altijd van een heerlijke kop thee, instant koffie of chocolademelk op jouw gewenste temperatuur. Daarnaast komt de waterkoker met een 360 graden rotatiebasis en een waterniveau indicator. Zo weet je altijd exact hoeveel water je verwarmd. Met deze snelle, nauwkeurige en veilige waterkoker van Swan haal je een echte retro beauty de keuken in.

 Meerdere handige opties De Swan Retro Waterkoker 1.5 Liter Grijs gaat automatisch uit nadat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Daarnaast beschikt de waterkoker over handige opties als een droogkookbeveiliging, een verborgen verwarmingselement zodat je zonder zorgen het water kunt verwarmen.


 

Met zijn unieke design, chromen elementen en leuke analoge thermometer maakt het de waterkoker tot een ware eyecatcher in de keuken. De waterkoker valt erg leuk te combineren met andere retro keukenapparaten uit de Swan retro collectie.

Maat:
1.5,  One size
Materiaal:
RVS
Voorraad: