Transparante WMF LONO waterkoker - 1,7 liter

117,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Tan Transparant Zilver

Over Transparante WMF LONO waterkoker - 1,7 liter

Deze WMF Lono Waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter en is stijlvol vormgegeven en uitgevoerd in het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal. De transparante glazen cilinder laat zien hoe snel de krachtige 3.000 W water aan de kook brengt. Schott DURAN®-glas is zeer indrukwekkend: hittebestendig, stabiel, smaakneutraal en gemakkelijk te reinigen.

Het opzetstuk van de WMF waterkoker is met snoer, kan 360 graden draaien en heeft een snoeropbergruimte. Daarnaast heeft het een afgedekt roestvrijstalen verwarmingselement, externe waterniveau-indicator en een afneembaar, wasbaar kalkaanslagfilter. Het is tevens gemakkelijk met één hand te gebruiken, met één druk op de knop. Ook is natuurlijk de veiligheid een belangrijk onderdeel; het is beveiligd tegen droogkoken en oververhitting, slaat automatisch af als het koken voltooid is en de deksel is tijdens het kookproces vergrendeld.

Productvoordelen:
Stijlvol ontwerp gemaakt van hoogwaardige matte Cromargan® 18/10 roestvrij staal
SCHOTT Duran glas - zeer goed bestand tegen hitte en veranderingen in temperatuur, neutrale smaak en gemakkelijk schoon te maken.
Deze WMF Lono Waterkoker heeft een verborgen roestvrijstalen verwarmingselement.

Productkenmerken van de WMF Lono Waterkoker:
•3000 watt vermogen
•Inhoud:1,7 liter
•Afneembaar, wasbaar kalk-/waterfilter
•Afneembare deksel, makkelijk te reinigen
•Externe waterindicator
•Deksel dat met een druk op de knop is te openen
•Zeer veilig dankzij bescherming tegen droogkoken en oververhitting
•Automatisch afslaan na koken en dekselvergrendeling

LONO - WFM biedt met de LONO-serie opnieuw het toppunt van design. De unieke vormgeving en het elegante Cromargan® past in elke keuken en geeft het een uniform aanzicht. De serie bestaat uit broodroosters, waterkokers, koffiezetapparaten, grills, raclettes en een fondueset.