Witte Zanussi ZCAN26FW1 - Vrieskist

479,-
De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Witte Zanussi ZCAN26FW1 - Vrieskist

De Zanussi ZCAN26FW1 vriezer beschikt over binnenverlichting, waardoor je alles goed kan overzien. Een totale inhoud van netto 254 liter inhoud waarin je dus veel kan bewaren. Bedien gemakkelijk de temperaturen door het LCD-Display en gebruik de snel vriezen functie om extra snel in te vriezen. Veel dooiwater bij het ontdooien? Voer dit gemakkelijk af door de dooiwaterafvoer.

Eenvoudige display en snel invriezenOp het elektronishe LCD-display van deze Zanussi vriezer, kan je gemakkelijk de temperaturen instellen door op plus en min te klikken. Daarnaast is er een stand op snel te vriezen. Via deze functie koelt de vriezer nog sneller en schakelt dan ook automatisch weer terug.
Verlichting in de vriezerDeze vriezer is voorzien van binnenverlichting. Zodra de vriezer wordt geopend gaat het licht aan en zodra de vriezer sluit gaat het licht weer uit. Door dit licht heb je een goed overzicht van wat er in de vriezer zich bevindt.
DooiwaterafvoerOmdat deze vriezer geen anti-ijsvorming kenmerk heeft, dien je handmatig de vriezer te ontdooien. Daarbij komt altijd dooiwater vrij wat moeilijk op te vangen is. Deze vriezer heeft daarom een afvoergootje waar je een bak onder kan plaatsen en het dooiwater in kan opvangen.

Handig om te weten

  • Beschikt over 2 witte voorraadkorven
  • Visueel en akoestisch alarm bij te hoge temperaturen
  • Voet/Wielen: 4 wielen
  • Geluidsniveau van 42 dB
  • Handmatige ontdooiing