Ariete 568 Retro Blender Beige - Voor mixen en het crushen van ijs

59,95
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Ariete 568 Retro Blender Beige - Voor mixen en het crushen van ijs

Lekkere smoothies maken doe je met de Ariete 568 Retro Blender. De blender komt in een mooie beige kleur en zorgt ervoor dat je gemakkelijk ijs kunt crushen, cocktails en smoothies kunt maken. De Ariete 568 Retro Blender is onderdeel van de Ariete Vintage lijn en is daardoor super leuk te combineren met andere Ariete keukenapparaten.


Snijdt en crushed lekker snel
De blender is uitgerust met 6 vlijmscherpe messen die het voedsel binnen no-time weet te mixen. Ook ijs kan gecrushed worden met behulp van de pulse stand om zo bijvoorbeeld een lekkere slush puppy te maken. Maak een keuze uit 2 verschillende snelheden en bereidt een lekkere cocktail voor om met je benen omhoog van te genieten.


Makkelijk op te bergen
De Ariete 568 Retro Blender komt in een vintage beige en creme kleur en heeft opvallende chromen elementen die de blender helemaal afmaken. De kom van de blender is gemakkelijk te verwijderen en kan in de vaatwasser worden gedaan om snel te kunnen schoonmaken. Berg de blender dan handig op door de kom op de kop op de basis te zetten om zo ruimte te besparen. De voetjes zuigen zich automatisch vast zodat deze stevig op zijn plaats blijft staan wanneer de blender hard aan het werk is. Combineer de Ariete 568 Retro Blender leuk met andere Ariete keukenapparaten en creëer een leuke retro keuken!


Maat:
5-l
Materiaal:
Kunststof,  Metaal
Voorraad: