Zwarte Bestron 4-in-1 Keukenmachine, 7 Snelheidsstanden, incl. Garde, Kneedhaak en Mengarm, met spatscherm & mengkom van 2,5 liter, 1000W, kleur: Koper

78,95
5 Prijzen, De beste prijs bij Ep.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Copper / Zwart Koperkleurig Roestvrijstaal Zwart

Over Zwarte Bestron 4-in-1 Keukenmachine, 7 Snelheidsstanden, incl. Garde, Kneedhaak en Mengarm, met spatscherm & mengkom van 2,5 liter, 1000W, kleur: Koper

De Bestron AKM900CO is een keukenmachine uit de Copper Collection van Bestron. Niet alleen is deze staande mixer stijlvol met een mooi koperdesign maar is deze keukenmachine ook nog eens erg handig in gebruik. Hij is ideaal voor wie veel in de keuken staat te bakken. Perfect dus als je graag taarten, broden en cakes maakt.
Voordelen van de Bestron AKM900CO: ✅ 7 snelheden en planetaire bewegingsfunctie (de draaiarm draait naar links, de kop draait naar rechts).
✅ In de RVS mengkom kun je tot 2,5 liter beslag maken.
✅ Bevat een anti-spatdeksel met een vulopening. Hiermee kun je dus ook tijdens het gebruik ingrediënten toevoegen zonder te knoeien.
Goed om te weten: ! Oververhittingsbeveiliging, motor stopt. Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de keukenmachine na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de keukenmachine te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

Kenmerken

  • Kneden, roeren, kloppen en mixen in een handomdraai met 7 snelheden
  • Planetaire beweging voor optimaal mengbereik (Hulpstuk draait linksom, kop draait rechtsom)
  • Liftmechanisme voor optimaal gebruiksgemak
  • Voeten met zuignappen voor stabiel gebruik
De Bestron AKM900CO wordt geleverd met:
  • RVS mengkom: Werkcapaciteit van 500 gram deeg – 2,5 liter beslag
  • Antispatdeksel met vulopening
  • Een mengarm, garde en kneedhaak

Maat:
1000,  5 l,  W
Voorraad: