Blendtec Classic 575 - Power Blender - Zwart

499,99
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blendtec Classic 575 - Power Blender - Zwart

De Blendtec Classic 575 blender mag met recht een Power Blender genoemd worden. De machine heeft namelijk een vermogen van maarliefst 3 PK! Hiermee kun je dus echt allerlei soorten ingrediënten verpulveren. Besjes, zaadjes, ijsblokjes, noten, groenten maar ook soepjes; het levert allemaal geen enkel probleem op voor deze krachtpatser.
De blender is voorzien van 4 voorgeprogrammeerde functies (voor smoothies, schoomaken, 60 seconden en 90 seconden) hiernaast kun je de blender op 5 verschillende snelheden instellen. Ook is het apparaat voorzien van een pulse functie. Op het LCD-scherm kun je aflezen hoeveel tijd het gekozen programma nog duurt.
Zoals genoemd is de Blendtec 575 Blender voorzien van een schoonmaakfunctie waardoor het schoonmaken van het apparaat heel gemakkelijk en snel te doen is. De blender wordt geleverd met een BPA-vrije blenderkan met een inhoud van 1.9 liter. Met 8 jaar garantie op het motorblok

Wat maakt Blendtec nu de beste blender? Hier zijn 5 zaken waarop Blendtec zich onderscheid:

1) De makkelijk te reinigen kan
Het unieke ontwerp van de kan zorgt ervoor dat de ingrediënten naar het mes toe stromen, in plaats van dat ze continue ronddraaien in een cirkel. Op die manier blijven er geen resten achter. Na gebruik vul je de kan met een beetje warm water en een paar druppels afwasmiddel. Met de reinigingsfunctie of het puls programma (afhankelijk van het model), start je de automatische reinigingscyclus.
2) Duurzaam, veilig mes
Blendtec blenders hebben een mes van gehard staal, wat 80% dikker en 10 keer sterker is dan die van andere blenders. Ze zijn tevens stomp en niet scherp.Waarom? Een mes dat meer dan 480 km per uur ronddraait hoeft niet scherp te zijn om de klus te klaren. In plaats van het afsnijden van ijs en bevroren fruit, verpulvert het grote stompe mes alle ingrediënten. En het is ook nog veilig schoon te maken!
3) Eenvoudige bediening
Blendtec blenders zijn voorzien van touch bedieningspanelen die er niet alleen mooi uit zien, maar die het blenden en schoonmaken een heel eenvoudig klusje maken.
4) Onbreekbare aandrijfas
De aandrijfas zorgt er voor dat het mes ronddraait gebruikmakend van het vermogen van de motor. Een blender met zo’n groot vermogen als een Blendtec, heeft een duurzame aandrijfas nodig.In plaats van te vertrouwen op kunststof onderdelen die kunnen afbreken, zijn alle Blendtec blenders voorzien van een gehard metalen schijf -aansluiting. Hij schiet nooit weg en hoeft niet te vervangen worden, dus het is bestand tegen intensief gebruik.
5) Ultra high speed motor
Blendtec blenders zijn voorzien van de meest krachtige motoren in de industrie. Onze motoren kunnen zelfs de zwaarste ingrediënten aan, zoals ijs, bevroren fruit en rauwe groenten, om zo een ​​perfect gladde structuur te creëren.

De specificaties omvatten :

- 3,0 pk motor / 1800 Watt
- Touchpad-interface voor eenvoudige bediening en reiniging
- 4 voorgeprogrammeerde cycli: Smoothie, Reinigen, 60 sec, 90 sec
- 5 snelheden + Pulse
- De verlichte LCD- timer geeft de resterende tijd weer.- 1,9 liter kan
- 3 jaar garantie