Bosch Haushalt MCM3200W Foodprocessor 800 W Wit, Grijs

74,01
5 Prijzen, De beste prijs bij Lidl-shop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Bosch Haushalt MCM3200W Foodprocessor 800 W Wit, Grijs

Met de Bosch MCM3200W foodprocessor kun je eenvoudig hakken, shakes & smoothies maken! De MCM3200W is compact van van formaat en alle accessoires kunnen in de vaatwasser. Accessoires kunnen worden bewaard in de mengkom en zijn zo altijd binnen handbereik. Dankzij slimme markeringen, kunnen accessoires snel worden gemonteerd. Hakken, malen, mixen, crushen van ijsblokjesen en veel meer – dankzij de veelzijdige accessoires zoals het roestvrij stalen mes en MultiLevel6 mes. Goed om te weten:

  • Deze foodprocessor is met een vermogen van 800 watt niet geschikt voor zware en harde ingrediënten.
  • Dit is een compacte foodprocessor die klein uitvalt in gebruik.
  • Oververhittingsbeveiliging, motor stopt: Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de keukenmachine na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de keukenmachine te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.
Productkenmerken van de Bosch MultiTalent 3 foodprocessor: Constant goede resultaten dankzij de drie dubbele messen – ingrediënten worden precies gehakt, shakes en smoothies perfect gemixt. De Bosch MCM3200W wordt standaard geleverd met:
  • 2.3 ltransparante kunststof mengkom voor 500 g bloem + ingrediënten (maximaal 0.8 kg deeg) Inclusief deksel met trechter en stuffer
  • Kunststof mixbeker
  • RVS tweekantige snij- (dik/dun) en raspschijf (grof/fijn)
  • Klopschijf voor slagroom en eiwitten

Maat:
800,  W
Materiaal:
Staal
Voorraad: