Witte Kenwood foodprocessor Multipro Compact FDP301WH

70,40
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Kenwood foodprocessor Multipro Compact FDP301WH

De foodprocessor Multipro Compact FDP301WH van Kenwood, dé compacte foodprocessor in de keuken voor al uw dagelijkse snij- en raspwerk.

Deze Multipro Compact FDP301WH heeft een slank, compact design en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag op uw aanrecht. De foodprocessor wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder ook een 1.2 liter kunststof blender, zodat het hakken, raspen, snijden en mixen van ingrediënten een snelle en simpele klus wordt in uw keuken.

Altijd al een keukenprins(es) willen zijn? Dat is nu mogelijk, met hulp van de foodprocessor Multipro Compact FDP301WH. Deze foodprocessor heeft een vermogen van 800 Watt, beschikt over een 2.1 liter kunststof mengkom en een 1.2 liter kunststof blender en wordt geleverd met een roestvrijstalen snijmes, een grove en fijne snij/raspschijf en een slagroomschijf.

Er gaat een wereld aan mogelijkheden open met deze Foodprocessor Multipro Compact FDP301WH. Binnen een mum van tijd zet u bijvoorbeeld een heerlijke quiche, koolsalade met appel of ratatouille op tafel. Of wat dacht u van een frisse tomatensalsa?

De FDP301WH is echt dé ideale hulp bij al uw snij- en raspwerk in de keuken!