Zilveren Kenwood Keuken Kenwood Chef KVC3100S - Keukenmachine - 1000W - Roestvrijstaal

220,-
De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Boven de 300 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zilveren Kenwood Keuken Kenwood Chef KVC3100S - Keukenmachine - 1000W - Roestvrijstaal

De Kenwood keuken machine Chef KVC3100S is het perfect instapmodel voor wie écht van bakken houdt. De drie bijgeleverde hulpstukken van de Kenwood keukenmachine Chef KVC3100S maken elke taak voor de bakker mogelijk. Maak samen of alleen een beslag voor heerlijke koekjes of cake met de K-Klopper, klop met de garde de dikste crème of kneed heel gemakkelijk deeg met de deeghaak voor een zelfgemaakte pizza. Dankzij de 1000 watt motor van de Kenwood keukenmachine Chef KVC3100S resulteren jouw bereidingen in de meest gewenste gerechten. Pas daarnaast ook heel gemakkelijk de snelheid aan dankzij de variabele snelheden en de pulse functie, voor optimaal resultaat. De Kenwood keuken machine wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:

  • K-klopper en garde
  • Deeghaak
  • Spatdeksel
  • Mengkom van 4,6 liter
Goed om te weten: Oververhittingsbeveiliging, motor stopt
  • Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de keukenmachine na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de keukenmachine te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.
  • De Kenwood keuken machine is minder geschikt voor zwaar deeg zoals brood of pizzadeeg. Hiervoor raden we een zwaardere keukenmachine aan zodat deze stevig op je aanrecht blijft staan.


    Pluspunten van de Kenwood keuken machine KVC3100S

  • 4.6 liter vaatwasbestendige mengkom. De vriend van elke bakker. Hoeveel je ook wilt mengen, de vaatwasbestendige kom van 4,6 L kan het moeiteloos aan. Van een klein eiwit tot een beslagje voor 44 cupcakes, eiedere baktaak is eenvoudig voor de Chef.
  • Geweldige prestaties, elke dag opnieuw. De dititaal bestuurde motor van 1000 Watt past het vermogen slim aan, wat je ook maakt. Van de lichtste souffle tot het zwaarste deeg, je gebruikt alleen de kracht die je nodig hebt.
  • Gemaakt om lang mee te gaan. De lange levensduur van de Kenwood keukenmachine Chef KVC3100S is een baklegende. We hebben het assortiment getest door meer dan 250.000 taarten te maken. En elke Chef heeft alles wat nodig is om briljant te preseteren.
Minpunten van de Kenwood keukenmachine KVC3100S
  • Geen mogelijkheid tot wegen met deze Kenwood keukenmachine
  • Er wordt 1 mengkom geleverd bij deze kenwood keukenmachine
  • Heeft geen mogelijkheid tot verwarmen
Productvoordelen van de Kenwood keuken machine Chef KVC3100S Jij stelt de snelheid in. Jij hebt de controle. Gebruik het elektronische snelheidsbereik om de snelheid langzaam op te bouwen wanneer je die nodig hebt. voor geweldige resultaten binnen handbereik. Elk ingredient in de mix. Onze unieke planetaire draaibeweging bedekt de hele binnenkant, het midden en de bodem van de mengkom. Er wordt geen mengsel gemist of verspild. Wat overblijft is perfectie. Heerlijk verschillende resultaten. Verschillende taken vereisen verschillende tools. je bent altijd voorbereid met een set van drie stevige tools. Elke Chef wordt geleverd met een ballongarde, deeghaak en onze iconische K-klopper. Het is een echt allrounder voor bakkers. Breid jouw Kenwood keukenmachine Chef KVC3100S uit. Breid jouw creativiteit uit met ons enorme assortiment van 25 optionele accessoires. Dankzij het hoge- en lage snelheidsaandrijfpunt kun je met de Chef blenden, snijden, versnipperen, raspen, pasta maken, slow juice maken... Alles tot in de perfectie.