MOA Keukenmachine - Keukenrobot - Mixer met Garde, Deeghaak, Menghaak - 1000 Watt - Zwart - SM1203NB

79,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Moa
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over MOA Keukenmachine - Keukenrobot - Mixer met Garde, Deeghaak, Menghaak - 1000 Watt - Zwart - SM1203NB

De MOA SM1203NB Keukenmachine neemt het kloppen, mixen en kneden van je over. Met een 1000 Watt vermogen maakt de SM1203NB van jouw ingrediënten een soepel koekjesdeeg, een gladde saus of heerlijk luchtige slagroom. En dankzij de 5L RVS beslagkom maak je je taarten ook nog eens lekker groot!
MOA SM1203NB Keukenmachine De SM1203NB maakt licht werk. Kies het juiste opzetstuk, zet de machine in de goede stand en kijk toe hoe je recept vorm krijgt. Met kantelbare kop voor het gemakkelijk uitnemen van de beslagkom en verwisselen van accessoires en automatische uitschakeling voor veilig gebruik. ✔️ Krachtig vermogen - Met een vermogen van 1000 Watt kneedt de SM1203NB met gemak lichte degen en klopt of mixt hij al jouw ingrediënten tot een overheerlijk resultaat. Let op: de keukenmachine is niet geschikt voor zwaar deeg, zoals brood of pizzadeeg. Gebruik hier een zwaardere keukenmachine voor. ✔️ Voor kleine en grote recepten - Beslag maken voor een drielaagse verjaardagstaart of even snel twee eiwitten opkloppen; in de 5L RVS beslagkom kan beide. Afneembaar en met een grote opening voor het gemakkelijk toevoegen van ingrediënten en uitnemen van het gemaakte deeg of beslag. Het transparante deksel houdt je aanrecht netjes tijdens het kloppen. Klaar? Spoel de kom schoon onder de kraan of was hem mee in de vaatwasser en hij is weer klaar voor het volgende gebruik! ✔️ Inclusief accessoires - Dankzij de meegeleverde accessoires heb je voor elke klus het juiste gereedschap. Gebruik de garde om lucht toe te voegen aan mengsels, de mixer om cake-, taart-, pannenkoekenbeslag of aardappelpuree te maken en de deeghaak om deeg mee te kneden. Met 6 snelheden en pulse-functie voor het perfecte resultaat. ✔️ Veilig & eenvoudig - Met de kantelbare kop wordt het wisselen van accessoires en het uitnemen van de kom kinderspel. De anti-slip rubbers houden de machine netjes op zijn plek tijdens gebruik. Vergeetachtig? Dankzij de automatische uitschakeling hoef je je geen zorgen te maken over het uitzetten van het apparaat; dat doet hij zelf!

Belangrijkste kenmerken
* Keukenmixer met zwenkarm
* Materialen: RVS en kunststof
* Kleur: zwart
* Vermogen: 1000 Watt
* Gewicht: 5290 gr
* Inhoud: 5 liter
* Aantal snelheden: 6
* Pulsfunctie
* Snoerlengte: 0,8 m
* Vaatwasserbestendig
* Ook verkrijgbaar in rood
* Zuignappen aan de onderkant
* Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar

Een rvs beslagkom

De kom van de keukenmachine is gemaakt van rvs en heeft een transparante kunststof deksel. Door de grote opening van de kom kun je makkelijk ingrediënten in de mixerkom toevoegen tijdens de bereiding. De kom is afneembaar, zodat je goed het beslag of het deeg uit de kom kunt scheppen als het klaar is. De vaatwasserbestendige beslagkom heeft een volume van 5 liter, waar een inhoud van gemiddeld 1,5 kg bloem past en er genoeg ruimte overblijft om te kunnen mengen.

Veilig mengen en kneden

Naast dat deze mengmachine een prachtig uitstraling en ontwerp heeft, is de MOA Keukenmachine Mixer met accessoires van 1000 Watt ook prettig in het gebruik. De veiligheidsuitschakeling voorkomt onder andere dat de machine onnodig aan staat. De zwenkarm zorgt ervoor dat je de accessoires, zoals de garde, veilig en snel kunt plaatsen en verwisselen. En met de deksel op de mengkom blijft alles netjes in de kom.

Geschikt voor sausen en taarten

Wanneer je af en toe een taart of sausen wilt maken is deze keukenmachine ideaal. De motor van 1000 Watt is ontworpen voor luchtige mengsels zoals slagroom of cake. Met de 6 snelheden en een puls-functie kies je de juiste snelheid van de keukenmachine bij je bereiding. Wil je zwaar deeg maken voor brood of pizza? Dan adviseren we een van de zwaardere keukenmachines in de MOA collectie die hier speciaal voor ontwikkeld zijn.

Tips & Tricks

Spoel de kom en de gebruikte accessoires van de keukenmachine na gebruik direct af met warm water. Zo blijven er geen deegresten achter en blijft de mixer mooi schoon. We adviseren om de onderdelen met de hand te wassen voor het behoud van de kwaliteit. Wist je dat deze mixer ook verkrijgbaar is in de kleur rood?

Wat zit er in de doos?

* MOA keukenmachine
* Garde
* Mixer
* Deeghaak
* Nederlandse handleiding

MOA

MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.