Witte Moulinex Masterchef Gourmet QA5101 - Keukenmachine

197,49
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Moulinex Masterchef Gourmet QA5101 - Keukenmachine

De Moulinex Masterchef Gourmet QA5101 - Keukenmachine helpt je om op een eenvoudige manier dagelijks gebak te maken om je familie te verwennen. Met de gebakset die bestaat uit de unieke en gepatenteerde Flex-garde, een gegoten K-klopper en een gegoten deeghaak, heb je gegarandeerd keer op keer succes. Dankzij de motor van 1100W en de kom met een inhoud van 4,6l kan je tot 1,8 kg cakebeslag mengen, 10 eiwitten opkloppen of 800g zwaar deeg kneden. Productvoordelen van de Moulinex Masterchef Gourmet QA5101 Planetaire bewegingen voor de beste mixresultaten
Flex-garde-technologie voor perfect opgeklopte resultaten tot op de bodem van de mengkom
8 snelheden met een pulsestand
Inclusief hoogwaardige patisserieset
Roestvrijstalen kom van 4,6l met handvatten Extra informatie Exclusieve Flex-garde-technologie voor perfect opgeklopte resultaten, zelfs met 1 enkel eitje. Dankzij de speciaal ontworpen extra laag draad, gaat de Flex-garde helemaal tot op de bodem van de kom en klopt hij alle ingrediënten licht en luchtig in een handomdraai.

De planetaire bewegingen van de kop en het hulpstuk zorgen ervoor dat er geen enkel deel van de kom wordt overgeslagen en zo krijg je gladde en homogene mengsels.

Patisserieset uit hoogwaardig metaal. Een gepatenteerde Flex-garde voor lichte bereidingen, een gegoten K-klopper voor deeg en eengegoten deeghaak voor zwaar deeg. De Masterchef Gourmet patisserieset is ideaal voordagelijks gebruik.

Klop tot 10 eiwitten op, maak tot 40 cupcakes per keer of kneed deeg voor 3 grote pizza’s dankzij de kom met een inhoud van 4,6l.

Gebrek aan inspiratie? Bekijk dan deze 25 receptideeën! Download het receptenboek op de Moulinex-website en ontdek 25 recepten, gaande van dagelijkse tussendoortjes tot heerlijke desserten. Repareerbare producten - 15 jaar

  • Ontworpen om gemakkelijk te repareren
  • Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar
  • 6200 reparatiecentra wereldwijd