AEG RX9.2 Robotstofzuiger tot 120 min gebruiksduur

475,-
De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl



Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over AEG RX9.2 Robotstofzuiger tot 120 min gebruiksduur

De AEG RX9-2-6IBM - Robotstofzuiger is ontworpen om elk deel van jouw huis te detecteren, te bereiken en onberispelijk schoon te maken, dankzij de driehoekige vorm met 3D vision. Het op een laser en een camera gebaseerde detectiesysteem brengt de ruimte in kaart, scant de positie van meubels en voorwerpen en maakt met grote precisie schoon. Door de unieke Trinity Schape™ bereikt de robot alle moeilijk bereikbare plekken bereikt, komt in hoeken en reinigt randen met een nauwkeurige precisie. Bedien de gebieden van de RX9 voor het reinigen en voor het reinigingsschema op afstand via de RX9-app.

Productvoordelen van de AEG RX9-2-6IBM - Robotstofzuiger ✅ Unieke Trinity Shape™ bereikt alle moeilijk bereikbare plekken
✅ 3D mapping navigation™ zorgt voor een gestructureerd reinigingstraject zonder ook maar een plekje over te slaan
✅ Kan over drempels met een maximale hoogte van 2,2 cm
✅ De robot detecteert en analyseert objecten in 3D op de vloer, boven de vloer en langs de randen voor het bepalen van het meest optimale reinigingstraject
✅ De robot heeft een 22 cm XXL reinigingsbaan voor ruime stofoponame
✅ Supersnelle laadtijd en accuduur voor het snel hervatten van de schoonmaakbeurt.
✅ Dankzij de smartphone app kan de robot op ieder willekeurig moment op afstand worden bediend.

Scant. Past. En maakt daadwerkelijk schoon. De driehoekige robotstofzuiger met 3D Vision is ontworpen om elk deel van je huis te detecteren, te bereiken en onberispelijk schoon te maken.

3D Vision Het op een laser en een camera gebaseerde detectiesysteem brengt de ruimte in kaart, scant de positie van meubels en voorwerpen en maakt met grote precisie schoon.

Unieke Trinity Shape™ Bereikt alle moeilijk bereikbare plekken, komt in hoeken en reinigt randen met een nauwkeurige precisie.

Superieure Reinigingsprestaties Veegt, neemt op en houdt stof en vuil binnenin vast, met superieure reinigingsefficiëntie en -resultaten.

Echt zelfsturend schoon Bedien de gebieden van de RX9 voor het reinigen en voor het reinigingsschema op afstand via de RX9-app.

Geoptimaliseerde Oplaad- en Batterijcapaciteit Batterijduur tot wel 120 minuten* die wordt opgevolgd door een geoptimaliseerde oplaadtijd die voldoende is om de rest van de nodige looptijd te dekken.
* In stille modus.