Witte Brensco BR 901 - Robotstofzuiger - dweilrobot - Wifi - Laser - app - Google assist - Alexa

248,34
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Brensco BR 901 - Robotstofzuiger - dweilrobot - Wifi - Laser - app - Google assist - Alexa

Productbeschrijving Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de Brensco BR 901 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. Door middel van een app bestuur je de stofzuiger en bepaal je welke schoonmaakroute de robot aflegt. Baken het schoonmaakgebied af met een virtuele muur; een speciaal kastje dat een onzichtbare barrière creëert die de robot niet passeert. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 150 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de Brensco BR 901 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was.
Pluspunten van de Brensco BR 901: De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat. Deze robot beschikt over een virtuele muur. Zo ben je zeker dat de robot een door jou gekozen gebied niet zal passeren. Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden. De gebruikstijd van deze robot is meer dan 150 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping. De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is. Deze robotstofzuiger hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen aan het basisstation. De robotstofzuiger heeft 4 sensoren aan de onderkant. Waardoor hij niet van de trap kan vallen. je kunt je huis in kamers in delen in de app. Hierdoor kun je iedere kamer apart laten stofzuigen. Maar ook iedere kamer op een apart tijd instellen. De robotstofzuiger zal nergens tegen aan botsen. En zal 1 cm voor ieder obstakel stoppen zodat de zijbostels er net langs schoon maken.
Brensco BR 901 word standaard geleverd met: Laadstation Handleiding Watertank 450ml 2 x microvezeldoeken 2 x V-shaped middenborstels 4 x zijborstels 2 x stoffilters stoftank microvezeldoek houder zuigmond zonder borstel schoonmaak borstel