Zwarte IKOHS S15 Slimme Robotstofzuiger - Slimme Stofzuiger - 4-in-1 Robotstofzuiger - Schrobben, Vegen, Dweilen en Stofzuigen - Spraakbesturing Amazon Alexa en Google Home

169,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte IKOHS S15 Slimme Robotstofzuiger - Slimme Stofzuiger - 4-in-1 Robotstofzuiger - Schrobben, Vegen, Dweilen en Stofzuigen - Spraakbesturing Amazon Alexa en Google Home

Slimme Robotstofzuiger met vier schoonmaakfuncties: Vegen, Stofzuigen, Dweilen en Schrobben

Vieze vloer, stoffige hoekjes: daar gaat weer een vrij weekend op aan het schoonmaken van je huis. Net als je er geen zin in hebt, moet het weer gebeuren. Dat is verleden tijd als je eenmaal in het bezit bent van deze IKOHS S15 Slimme Robotstofzuiger. Deze professionele stofzuiger heeft vier functies in één: vegen, stofzuigen, dweilen en schrobben. En je bedient hem ook nog eens heel gemakkelijk op afstand!

Modern ontwerp
Door het moderne ontwerp en de sterke prestaties is deze robotstofzuiger de oplossing voor het schoonhouden van uw kamers. Hij past zich makkelijk aan de vorm van je woning aan en reinigt efficiënt de vloer onder de meubels. De veegrobot is voorzien van 2 tanks met een inhoud van 600 ml, waarin stof en vloeistoffen worden opgevangen. De krachtige turbine van deze elektrische dweil met Max-Power-technologie maximaliseert de zuigkracht tot 1500 Pa.

Slimme stofzuiger
Deze slimme robotstofzuiger is zowel te bedienen via de bijbehorende smartphone IKOHS-applicatie*, als via voice-control apparaten Amazon Alexa en Google Home. Door middel van het AutoBack-Systeem keert de stofzuiger als zijn werk erop zit weer terug naar het laadstation. Door het intuïtieve en scherp afgestelde navigatieprogramma weet de automatische robot precies waar hij is, wat hij schoonmaakt en waar dat nog meer moet gebeuren!

*De IKOHS-applicatie is te downloaden in de Appstore of Google Play Store

Voordelen
✔Vier schoonmaakfuncties in één apparaat
✔Veegt, stofzuigt, dweilt en schrobt je woning helemaal schoon
✔Kan bediend worden via IKOHS-applicatie
✔Bestuurbaar via Alexa en Google Home
✔Voorzien van twee opslagtanks van 600 ml
✔Modern ontwerp in combinatie met sterke zuigkracht
✔Past zich gemakkelijk aan de vorm van je woning aan
✔Detecteert zelf hobbels en obstakels

Specificaties
•Kleur: Zwart
•Gewicht: 3 kg
•Afmeting verpakking: 54 x 37,8 x 15,8 cm
•Vermogen: 25 Watt
•Geluid: 62 dB
•Inhoud tanks (2x): 600 ml