Witte Rowenta X-Plorer Serie 40 RR7267WH - Robotstofzuiger met dweilfunctie

369,97
3 Prijzen, De beste prijs bij Coolsound.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Rowenta X-Plorer Serie 40 RR7267WH - Robotstofzuiger met dweilfunctie

Rowenta Smart Force X-Plorer Serie | 40 Wet & Dry RR7267WH - Robotstofzuiger maakt je huis schoon zonder zelf ook maar iets te hoeven doen. Sla twee vliegen in één klap met het Aqua Force-systeem, dat je vloer dweilt tijdens het stofzuigen, voor zichtbaar perfecte resultaten! De effectieve Animal Turbo Brush is speciaal ontworpen met de behoeften van eigenaren van huisdieren in het achterhoofd: dierenharen en grote stofdeeltjes worden met gemak opgezogen. Het navigatiesysteem Smart Exploration 2.0 garandeert dat de delen van je huis die door de stofzuiger gereinigd moeten worden, ook echt op nauwkeurige wijze worden aangepakt. Maak verbinding met de app en bedien hem op afstand, waar je ook bent. Deze robotstofzuiger is zelfs compatibel met verschillende spraakbesturingssystemen. Productvoordelen van de Rowenta Smart Force X-Plorer Serie | 40 Wet & Dry RR7267WH ✅ Stofzuiger en dweil in één ✅ Ideaal voor mensen met huisdieren ✅ Zeer geschikt voor stofopname op harde vloeren ✅ Voorzien van drie verschillende reinig standen ✅ Beschikt over een planningssysteem per dag ✅ De robotstofzuiger keert zelf terug naar het laadstation wanneer hij leeg is ✅ De infraroodsensoren en afstand- en bumper sensoren zorgen ervoor dat de robot obstakels kan omzeilen en kan voorkomen dat hij valt Speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren

  • Aqua Force systeem: dweilt de vloer tijdens het stofzuigen om zelfs de fijnste stofdeeltjes te verwijderen. Echte 2-in-1 actie om meer dan ooit tijd te besparen en te delegeren!
  • Uiterst doeltreffende Animal Turboborstel: borstel uit twee materialen om huisdieren haren of grote vuildeeltjes op te nemen, biedt gelijktijdig eenvoudiger onderhoud, zelfs voor opgerold haar.
  • Schoonmaak accessoire: helpt om eenvoudig geklit huisdieren haar uit de borstel te verwijderen.
  • Magnetische strip: hiermee kan je bepaalde zones begrenzen om te voorkomen dat jerobotstofzuiger zich in ongewenste ruimtes begeeft.
Intuïtieve oplossing om je hoofd leeg te maken Een volledig gekoppelde oplossing die je de schoonmaak uit handen neemt, met automatische koppeling aan de gratis bijbehorende app voor het beheer van schoonmaak, planning en onderhoud met slechts een aanraking, op elk moment, eender waar. Ook een link naar je elektronische persoonlijke assistent voor handige spraakgestuurde bediening en delegeren van taken! Smart Exploration 2.0 navigatiesysteem voor optimale oppervlakte dekking Een unieke, slimme combinatie van infraroodsensoren om overweg te kunnen met obstakels, en valsensoren om te voorkomen dat het toestel valt. 3 schoonmaakstanden
  • Auto: zorgvuldige navigatie die rekening houdt met obstakels en lege ruimtes voor een volledige dekking.
  • Muren volgen: maakt specifiek schoon langs de muren en plinten.
  • Auto Express: 30 minuten Auto navigatie voor snelle resultaten in een bepaalde kamer
Zichtbare resultaten in elke hoek Twee laterale borstels om in alle hoeken te komen en om de oppervlakte dekking te optimaliseren.