Blauwe Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Robotstofzuiger

279,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart zwart/blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971 - Robotstofzuiger

Wil jij ook graag jouw harde vloer stofzuigen en dweilen zonder inspanning? Met de Rowenta Smart Force™ Essential RR6971 robotstofzuiger met dweilfunctie blijft jouw harde vloer vrij van stof en vuil. De Rowenta Smart Force™ Essential Aqua is een automatische stofzuiger en dweil in één die hoogwaardige technologie combineert met een actieve gemotoriseerde borstel en zijborstels. Dit maakt de stofzuiger een efficiënte partner als het gaat om het verwijderen van stof en vuil van harde vloeren. De robotstofzuiger zuigt eerst het stof op en dweilt er vervolgens gelijk achteraan.


Deze eenvoudig te gebruiken dweilrobot heeft drie reinigingsprogramma's: 'Willekeurig' laat de stofzuiger continu zigzaggen in de woning en houdt hierbij ook rekening met bijvoorbeeld trappen; 'Willekeurige kamer modus' waarbij de robot telkens gedurende korte periodes zigzagt in één klein ruimte gedurende 30 minuten, bijvoorbeeld om één kamer of studio te stofzuigen; en 'Rand modus' waarmee randen en plinten gereinigd worden. Dankzij de afstandssensoren en laser- en bumpersensoren beweegt de robotstofzuiger moeiteloos door het huis. Het planningssysteem heeft 7 programma's die voor elke dag van de week ingesteld kunnen worden. De robotstofzuiger keert zelf automatisch terug naar het oplaadstation en is te bedienen via een afstandsbediening en met een aan-/uit schakelaar op de robot zelf.

Productvoordelen van de Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger:
Je kunt deze robotstofzuiger 7 dagen per week op elk gewenst moment laten starten - ook wanneer je aan het werkt bent.
Geschikt voor het stofzuigen én dweilen van alle soorten harde vloeren.

3 reinigingsprogramma's voor verschillende doeleinden.
Dankzij de zijborstels maakt deze robotstofzuiger ook schoon in de hoeken.
De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het oplaadstation en zal dus niet midden in de kamer uit vallen wanneer de batterij leeg is.
Dankzij de sensoren worden grote objecten herkend en zal de stofzuiger niet van een hoogte naar beneden vallen.

Goed om te weten:
Deze robotstofzuiger wordt niet aangeraden voor zachte vloeren en is niet geschikt voor het schoonmaken van hoogpolige tapijten.

Extra informatie:
Hoogwaardige schoonmaakprestaties worden mogelijk gemaakt door de actieve gemotoriseerde borstel, twee zijborstels (bedoeld voor het effectief schoonmaken van hoekjes) en de krachtige luchtstroom die korte metten maakt met stof.

De 'Willekeurig'-, 'Willekeurige kamer'- en 'rand'-modus laten de robot op verschillende manieren door de kamer bewegen, terwijl de krachtige luchtstroom eenvoudig alle stof opzuigt. Gebruik de 'Willekeurig'-modus voor complexe gebieden, en de 'Willekeurige kamer'-modus voor een snellere reinigingssessie van 30 minuten. Gebruik de 'Rand'-modus voor het schoonmaken van randen en plinten.

Compact en duurzaam. Extra lange batterijduur dankzij de lithium-technologie. De robotstofzuiger kan wel 150 minuut aan één stuk doorwerken.

Het planningssysteem heeft tot wel 7 programma's die voor elke dag van de week ingesteld kunnen worden — geniet van een huis dat altijd stofvrij is.

De robotstofzuiger is te bedienen met een afstandsbediening en via een aan-/uitschakelaar op de robotstofzuiger zelf.