Blauwe Green Toys speelgoed Speelgoed reddingsboot met helicopter - groen Toys

51,26
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Green Toys speelgoed Speelgoed reddingsboot met helicopter - groen Toys

Speelgoed reddingsboot met helicopter - Green Toys Met deze speelgoed reddingsboot met helicopter van Green Toys krijgen kids van alle leeftijden de kans om zijn of haar fantasie ten volle te ontwikkelen! Red badeendjes in nood en ga er net als de Seaking vandoor om snel andere stukken speelgoed te redden. Deze speelgoed reddingsboot is van verantwoorde oorsprong en van oerdegelijke kwaliteit.

Deze speelset bevat een grote reddingsboot, een gele helicopter en twee piloten. Deze speelgoed reddingsboot en helicopter is geschikt voor alle kids vanaf 2 jaar.

Green Toys Het verantwoord speelgoed van Green Toys produceert speelgoed die 100% uit gerecycleerde plastic flessen bestaat. Voor alle Green Toys speelgoed werd met andere woorden geen nieuw plastic gemaakt. Ook de kartonnen verpakking, die bedrukt is met biologische soya inkt, is 100% gerecycleerd. Green Toys kijkt er ook streng op toe dat er geen plastic folie of andere onnodige elementen gebruikt worden bij het inpakken van hun speelgoed. Met andere woorden: verantwoord speelgoed van de bovenste plank!

Maat:
One size
Materiaal:
Plastic
Voorraad: