Witte Matin Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning Functie

89,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Matin Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning Functie

Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning Functie

De Senxiang F-22G is de nieuwste drone van Senxiang!

Deze drone kunt u gemakkelijk opvouwen, waardoor u hetmakkelijk in uw tas kunt opbergen. Hierdoor kunt u uw drone zonder al te veelmoeite overal meenemen. Ideaal dus!

Ook heeft deze drone een camera, waardoor ufantastische beelden kunt maken tijdens het vliegen. De camera kunt u tot 120°graden draaien. Hierdoor kunt u op bijna elke positie, beelden maken. U kunt debeelden rechtstreeks zien op uw smartphone. Doordat de drone een wifi-netwerkmaakt, kunt u gemakkelijk uw smartphone verbinden met de drone. Uw smartphonekunt u dan vastklemmen op de afstandsbediening.

Deze drone heeft een ingebouwd systeem, waardoor heterg stabiel vliegt. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk vliegen met deze drone.Doordat de drone stabiel vliegt, zijn de beelden ook stabiel.

Doordat de afstandsbediening 2.4 GHz is, heeft u metdeze drone een bereik tot maar liefst 100 meter!

Verder heeft de drone een ‘headless mode’. Dit houdtin dat de drone geen voor- of achterkant heeft, maar dat de controller bepaaltwelke kant u op vliegt. Dit is natuurlijk erg handig!

Daarnaast heeft deze drone een ‘one key return’.Hierdoor kunt u de drone met maar één knop terug laten komen. Dit is erghanding als u de drone even uit zicht heeft!
Verder kunt u met deze drone meerdere trucs doen,zoals een 360° looping. Fascineer hiermee al uw vrienden en familie!

Deze drone heeft daarnaast de optical flow positioning functie. Dit is eenfunctie waarmee de drone zijn positie kan behouden zonder input van een piloot.Het is een functie die werkt doordat een naar beneden gerichte camera hetgrondoppervlak "bekijkt" terwijl er een optische terugkoppeling naarde vluchtcontroller wordt gestuurd, die vervolgens vluchtaanpassingen uitvoertom de drone in zijn positie te houden. Als de camera bijvoorbeeld waarneemt datde drone naar achteren zweeft, zal hij de nodige aanpassingen maken om diebeweging tegen te gaan.

Optical flow positioning, in combinatie met de barometer, is een geweldigefunctie voor beginners die nog steeds niet over de gemiddelde tot geavanceerdevaardigheden beschikken die nodig zijn om een drone efficiënt te besturen.