Matin Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready] Wit

64,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Matin Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready] Wit

Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready]
De Navigator X6 is de nieuwste drone, met de nieuwste specificaties en 4 brushed motoren!
Deze drone heeft een headless mode. Hierdoor kan zelfs de beginner er gemakkelijk mee onderweg. Headless mode houdt in dat de drone geen voor- of achterkant heeft, maar dat de controller bepaalt welke kant je op vliegt. Dit maakt het vliegen veel makkelijker!
Er zijn een aantal specificaties van deze drone die het extra speciaal maken:

Het heeft bijvoorbeeld geen tandwielen. De motors zijn direct op de rotorbladen. Het voordeel hierbij is dat u geen versleten tandwielen meer heeft!
Daarnaast heeft het 4 sterke brushed motoren. Brushed motoren gaan veel langer mee, zijn krachtiger, stil en bovendien erg snel. Hierdoor is de drone in staat hoge snelheden te bereiken, zonder al te veel geluid te maken of kracht te verliezen.
Deze drone heeft een accu van maar liefst 7.4V en 1500 mAh. Hiermee kunt u dus extra lang vliegen. Nog langer vliegplezier dus!

Door het 6-assige systeem vliegt de drone nog flexibeler en stabieler dan ooit tevoren! De drone is hierdoor gemakkelijk te besturen en controleren.
Doordat de afstandsbediening 2.4 GHz is, heeft u met deze drone een bereik tot maar liefst 90-100 meter!
Ook heeft deze drone een 'one key return'. Hierdoor kunt u de drone met maar één knop terug laten komen. Erg handig als u de drone even uit zicht heeft!
Het frame van deze fantastische drone heeft een robuuste constructie dat tegen een stootje kan.
De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring.
Verder kunt u natuurlijk met deze drone meerdere trucs doen, zoals een 360º looping, om al uw vrienden en familie te fascineren!

Klaar om te vliegen, ben jij er klaar voor?