NIKKO RC 10032 VelociTrax, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Rupsvoertuig tot 14 km/h, LiFePo4 Accu, Spint 360 Graden en Coole Stunts, Voertuig voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 29 cm, Groen

69,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Degrotespeelgoedwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Verzendkosten €4,95
Op werkdagen voor 17:15 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over NIKKO RC 10032 VelociTrax, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Rupsvoertuig tot 14 km/h, LiFePo4 Accu, Spint 360 Graden en Coole Stunts, Voertuig voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 29 cm, Groen

Met de VelociTrax kan uw kind vele terreinen aan en verkennen! Dit is een ideale afstandsbestuurbare auto voor uw kind. Dit stevige voertuig met rupsbanden heeft 360 ° draaimogelijkheden, een full function afstandsbediening en maximale wendbaarheid voor de perfecte gebruikerservaring. De ideale bestuurbare auto voor off road fans. De RC Auto is snel en gemakkelijk op te laden via een USB kabel.

De USB kabel is inbegrepen, de stekker niet! De afstand bestuurbare auto kan opgeladen worden aan een stekker, powerbank of computer. Met deze stoere speelgoed auto en zijn toffe design zal iedereen jaloers zijn op deze bestuurbare auto. Met 60 jaar kwaliteit en innovatie is Nikko de naam die u kunt vertrouwen!

Eigenschappen:


  • Unieke 360 graden spins. Verbaas iedereen met de stunts.

  • De accu kan worden opgeladen met een USB-kabel.

  • De accu is volledig opgeladen in 85 – 90 minuten om vervolgens weer tot 25 minuten veel speelplezier te beleven! (afhankelijk van de ondergrond)

  • Multi-directionele afstandsbediening met volledige functionaliteit.

  • Hoge snelheid tot 14 KM/h!


Wat zit er in de verpakking:


  • De bestuurbare auto

  • Accu

  • USB lader

  • Afstandsbediening

  • Uitgebreide gebruikershandleiding met handige tips.



Nikko Remote Control Technology
De Nikko-afstandsbediening is uitgerust met een 2,4 GHz transmissietechnologie voor probleemloos plezier en nodigt tot 10 spelers tegelijkertijd uit om te racen.

360 graden spins
Ontdek de toffe spins die je met deze stoere bestuurbare auto kunt maken. Laat iedereen versteld staan en maak de leukste avonturen mee.

Nikko kwaliteit en innovatie
Met de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstests en een efficiënt ontwerp is Nikko de naam die u kunt vertrouwen!

Batterij: Afstandsbediening: 3 AAA-batterijen, niet inbegrepen. Bestuurbare auto: oplaadbare 7.2V LiFePO4 accu en USB kabel, beide inbegrepen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: