Diverse-kleuren PAW Patrol Dino Rescue - Chase met verrassingsdinofiguur - Speelgoedvoertuig met actiefiguur

26,70
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren PAW Patrol Dino Rescue - Chase met verrassingsdinofiguur - Speelgoedvoertuig met actiefiguur

Ga op spannende dinoreddingsmissies met PAW Patrols Chase en zijn Dino Rescue Deluxe-voertuig!
Dit unieke voertuig wordt geleverd met Chase en een verrassingsminidinofiguur! Het robuuste voertuig van Chase met op dino's geïnspireerde details, werkend gereedschap, een frictiemotor en grote wielen voor elk terrein, is klaar om in actie te komen! Kijk welke kleurrijke dinosaurus jij krijgt voor al je reddingsavonturen! Als een dinovriend in de problemen zit, zet je Chase achter het stuur en laat je het voertuig rijden. Gebruik je fantasie en bedenk fantastische prehistorische reddingsacties zoals die in de populaire tv-serie.
Maak je verhaal compleet met alle PAW Patrol Dino Rescue Deluxe-voertuigen (afzonderlijk verkocht) en zet ze in het Dino Patroller-teamvoertuig (afzonderlijk verkocht). Met Chase en zijn Dino Rescue Deluxe-voertuig ben je klaar voor elke reddingsmissie!

FRICTIEMOTOR EN WERKEND GEREEDSCHAP: Het Deluxe-voertuig van Chase met grote wielen, een frictiemotor en werkend gereedschap is klaar voor alle reddingsmissies. Zet Chase achter het stuur en race naar de actie!

CHASE-VERZAMELFIGUUR: Plaats Chase met zijn blauwgele Dino Rescue-reddingsuniform achter het stuur van zijn Deluxe-voertuig en zet je schrap voor prehistorische avonturen!

VERRASSINGSDINOFIGUUR: Kijk welk dinofiguur jij krijgt voor elke reddingsmissie! Verzamel de zes Dino Rescue Deluxe-voertuigen (afzonderlijk verkocht) en red alle dino's!

Het PAW Patrol Dino Rescue Chase Deluxe-voertuig is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Geen batterijen nodig. Werkt met het Dino Patroller-teamvoertuig (afzonderlijk verkocht).

Bevat: 1 Chase-figuur, 1 Dino Rescue Chase Deluxe-voertuig, 1 verrassingsdinofiguur

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: