Ezyroller rood- skelter: ligfiets voor kinderen van Ca 3-14 jaar.

99,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Lidl-shop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Rood$c81818

Over Ezyroller rood- skelter: ligfiets voor kinderen van Ca 3-14 jaar.

BusinessToys is exclusief importeur van EzyRoller skelters in de Benelux. Geen schrik dat je dus een andere goedkope versie van een EzyRoller skelter toegestuurd zou krijgen. Hier hebben andere verkopers in het verleden van proberen te profiteren. Dé EzyRoller Skelter

Met de EzyRoller skelter is het plezier gegarandeerd voor kinderen van ongeveer 2 tot 19 jaar. Het speciale kenmerk van de EzyRoller is het voorwiel, dat door een zwiepende beweging voor vooruitgang zorgt. Dit is de combinatie ven een skelter en ligfiets. De EzyRoller skelter biedt ook een training voor de mobiliteit en controle van het hele lichaam. Dit is puur rijplezier voor kinderen, waarbij coördinatie en motorische vaardigheden worden getest.

De nieuwe EzyRoller X-series skelters hebben een vernieuws fris frame en stoelontwerp gekregen dat het besturen en bereiden van de skelter comfortabeler en veiliger maakt dan voordien! De EzyRoller skelters zijn gemaakt van een stevig stalen buizenframe en is uitgerust met EzyRoller skelter scooterwielen uit PU. De bestuurder zit comfortabel in een stoel gemaakt van een stevige EzYRoller skelter plastic doek. Door het lage zwaartepunt is het nauwelijks mogelijk om het voertuig om te kantelen. Het remmen gebeurt met een EzyRoller handremhendel. Aangezien het frame van de skelter door middel van verlengstangen kan worden aangepast aan de hoogte van de rijder, kan de EzyRoller skelter met de kinderen meegroeien en optimaal worden afgesteld op de bestuurder. Het stevige stalen frame van deze skelter is ontworpen voor een maximaal bestuurdersgewicht van 70 kg (lichaamsgrootte 110cm - 160cm) De Ezyroller skelter heeft geen ketting, pedalen of batterijen. De Ezyroller skelter gaat voorwaarts door met je voeten naar rechts en links te bewegen tegen de duwstang. De EzyRoller duwstang werkt ook meteen als stuur....oefening baart kunst! De EzyRoller skelter beweegt en draait geruisloos. Als een echte slang vlieg je over de weg....

EzyRoller skelters zijn geschikt voor vlakke en gladde ondergrond.

De Ezyroller skelter is ontwikkeld in Nieuw-Zeeland door een familiebedrijf. Deze skelter is na 10 jaar tot verschillende prijzen bekroond over hele wereld. EzyRoller skelters zijn geschikt voor leeftijden van 2-19 jaar. Mini (2-4y)
Classic / Classic X (4-14y)
Drifter X (4-14+)
Pro X (9-19)
Drifter Pro X (9-19) Beleef de ultieme kick van het rijden met de EzyRoller, beweging, draaien en spelen. EzyRoller Pro X skelter is gemaakt voor tieners en volwassenen die houden van triken vanaf 10 jaar. De EzyRoller Pro X is de grotere versie van de EzyRoller Classic en biedt nu ook plezier voor oudere kinderen en zij die zelf al kinderen hebben. Het bijzondere van de EzyRoller is het voorwiel dat met de poten kan worden gezwenkt en dat door middel van een slingerende beweging het voertuig aandrijft. Deze traint mobiliteit van het hele lichaam, coördinatie en behendigheid. De nieuwe EzyRoller Pro X skelter heeft een fris design gekregen dat er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabeler is om te rijden dan de vorige EzyRoller Pro skelter voor rijders met langere benen! De EzyRoller skelter bestaat uit een stevige stalen buizenframe dat is uitgerust met beproefde, lichtlopende scooterrollen. De bestuurder zit comfortabel in een stoel van stevig kunststof doek en door het lage zwaartepunt kan het voertuig nauwelijks worden gekanteld. Uitgerust met een extra stabiel frame en betrouwbare rem, is dit speelgoed ook een plezier voor volwassenen. Doordat het frame van de driewieler door middel van een verlengstang kan worden aangepast aan de lengte van de berijder, kan de EzyRoller meegroeien met de berijder of optimaal worden aangepast aan de berijder. De EzyRoller Pro is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, adolescenten en volwassenen en is al meerdere malen bekroond als Speelgoed van het jaar 2019!