Blauwe Hot Wheels Lift & Launch Hauler Speelset - Opbergruimte voor 20 Speelgoedauto's

28,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Blauwe Hot Wheels Lift & Launch Hauler Speelset - Opbergruimte voor 20 Speelgoedauto's

De ​Hot Wheels Track Builder Unlimited Glij- en Lanceerset kan met één druk op de knop overal op een rechte baan worden geplaatst. De kicker met elastiek schiet auto's naar de volgende stunt of het volgende obstakel. Kinderen kunnen experimenteren met de plaatsing ervan voor nog meer kracht en snelheid. De Hot Wheels Track Builder Unlimited Glij- en Lanceerset wordt geleverd als een complete set en bestaat uit 3 baandelen en 1 Hot Wheels auto (schaal 1:64). Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Eigenschappen

  • De Hot Wheels Track Builder Unlimited Glij- en Lanceerset is een coole en innovatieve functie van de Hot Wheels Track Builder Unlimited serie. Kinderen kunnen de booster op de baan verplaatsen, vergrendelen en hun auto's naar de volgende stunt schieten.
  • Deze alles-in-een-set heeft een verstelbare kicker, 3 baandelen, een baanverbindingsstuk, een flipper en 1 Hot Wheels auto (schaal 1:64).
  • Dit is een geweldig cadeau voor iemand die net begint met bouwen of als uitbreiding voor een bestaande set (apart verkrijgbaar).
  • De kicker met elastiek kan over de baan worden verplaatst door op de knop te drukken. Als je de knop loslaat, wordt de kicker op de baan vergrendeld.
  • Deze coole booster is geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar.

Materiaal:
Aluminium,  Kunststof
Voorraad: