Zwarte MJX BUGS B4W Drone Nieuw! 4K ULTRA HD Camera- 5G Wifi FPV - Brushless motor - GPS 1.6km - opvouwbaar - Met Extra ACCU en Origineel Opbergtas !

279,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
MJX
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte MJX BUGS B4W Drone Nieuw! 4K ULTRA HD Camera- 5G Wifi FPV - Brushless motor - GPS 1.6km - opvouwbaar - Met Extra ACCU en Origineel Opbergtas !

De upgrade versie is nu met 4K ultra HD camera waarmee je nog scherper foto's en video's mee kunt maken. Deze combi set is met 2 accu's en origineel koffer voor bugs 4W.

MJX B4W professioneel Drone - 5G Wifi FPV 4K Camera - Brushless GPS - opvouwbaar
Prachtige quadcopter die innovatieve vliegtechnologie draagt en naar je wensen kan vliegen. De B4W biedt veel intelligente vluchtmodi, naast de gebruikelijke functies, Optical Flow Positioning, GPS-positionering, Follow me, Multi-point flight en Surround-modus zijn beschikbaar. Met de Bugs 4W kun je professionele luchtfoto's van en video's 3860*2160 pixel maken met langere vlieguren dan normaal. De B4W heeft twee oplaad station voor 2 accu's en je kunt met 1 accu maximale vluchttijd van 20 minuten behalen. Bovendien beschikt de B4W over een superieure en krachtige 4K-camera en een alles-in-één-functie die de kracht levert voor een soepele vlucht en stabiele zweefbewegingen. Je zult een geweldige RC-ervaring hebben met zo'n perfecte drone!

5G WIFI FPV: laat je zien wat je de live beelden zien wat je drone ziet, ideaal voor het filmen van een aangewezen plek of gewoon om rond te kijken. De 5G WIFI real-time transmissie-afstand reikt tot 300-800m.
Instelbare groothoek-4K-camera: de opgewaardeerde camera met 110 ° groothoeklens zorgt voor een panoramisch beeld voor het opnemen van uw onvergetelijke moment, wat nog belangrijker is, dat zich binnen 90 ° aanpast.

Optische stroompositie en ultrasoon: de combinatie van precieze locatie door het zichtpositiestelsel en positieaanhouding door de optische stroompositionering zorgt voor een stabiele zweefstand voor opnamen vanuit de lucht.

Met één knop voor landing/take off en return knop: is het ideaal om de drone te laten stijgen of te laten laden zonder in paniek te raken. En de return knop zorg je dat de drone via de gps functie terugkeert naar.

Multi-puntsvlucht: klik op een willekeurig punt op de APP-interface, het vliegt automatisch volgens het toegewezen punt, waardoor de piloot zich kan concentreren op camerabediening en complexere opnamen mogelijk maakt. Deze functies zijn terug te vinden in het van M RC PRO. (gratis te downloaden voor Android en iOS toestellen).

Geavanceerde GPS- en hoogteconditie: GPS-modus maakt nauwkeurige positionering mogelijk en voorkomt het verlies van de drone. De drone voert een automatische terugkeer uit als het signaal verliest of als er andere omstandigheden optreden.
Volg functie oftewel

Follow me functie: Klik op de volgmodus op je app en vervolgens kun je de afstand tussen de drone en de huidige locatie van de controller invoeren (voor mobiele telefoon of IPAD allemaal mogelijk) en vervolgens waarbij de controller beweegt zal de drone ook mee gaan.Camera:
Camera: 4K Ultra HD 5G WIFI-camera -geschikt voor IOS&Android toestellen
Foto- en videoresolutie: 3860*2160 pixel
APP: M RC PRO
Lens: FOV 110 °
Uitgebreid geheugen: maximale ondersteuning van 32 GB tf card en (mogelijk ook op je smartphone op te slaan afhankelijk van je geheugen)
Type geheugenkaart: Micro SD (tf card)


Specificatie:
Merk: MJX
Model: Bugs 4W + koffer en extra accu
Kleur: zwart
Besturingsmethode: via APP / afstandsbediening
Afstandsbediening: 2.4G (linker gaspedaal of rechter gasbediening mogelijk)
WIFI-verzending: 5G
Kanaal: 4 kanalen
Motor: 2204 1350KV
Ingebouwde positiesensor: GPS
Max. Vliegsnelheid: 40 km / u
Afstand Afstand: 1600m
WIFI Controller Afstand: 300-500m (nieuwe telefoons zoals Huawei P30 & Mate20)
Max vluchttijd : 20 minuten op 1 accu
Accu: 7.6V 3400mAh- accu
Product formaat opgevouwd (fold): 19.5 * 11.5 * 7 cm
Product formaat ontvouwd(unfolded): 45.2 * 41.5 * 7 cm
Product gewicht: ongeveer 640gram
Afmeting verpakking: 31 * 23 * 12cm